LIEFDESMARS
26 mei 2019
#055

♥ Waarom?

In eerste instantie zat het als een piepklein ideetje in het hoofd van Amanda Kraal. Een ‘Liefdesmars’. Niet veel later sprak ze het hardop uit en dacht ze, ‘Ik doe het ook gewoon’. Daarop volgde een spontane vlog op haar persoonlijke Facebookpagina. 

Het organiseren van een Liefdesmars is ontstaan vanuit al het negatieve ‘geschreeuw’ in de media. ,,Je kan de tv niet aanzetten, je laptop niet openklappen of je wordt geconfronteerd met ellende. Protest tegen dit, verzet tegen dat”, meldt Amanda. En juist al dat tegen geluid, dáár is Amanda zat van. Haar liefdesmars heeft geen politieke klank, er wordt geen strijd gevoerd en is al zeker nergens tegen.

♥ Wat willen we bereiken?

Wij willen mensen laten zien dat je niet moet gaan zitten wachten op iets positiefs, maar dat je dit zelf kunt creëeren…. en dit werkt aanstekelijk.

De Liefdesmars is dus bedoeld om mensen letterlijk in beweging te krijgen. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen behoefte heeft aan positieve vooruitgang. Het lijkt wel of we steeds meer gewend raken aan alle negativiteit die ons dagelijks bereikt, via het nieuws/social media/maar ook in de gesprekken die we met elkaar voeren.

En daar zijn wij klaar mee!!

We roepen iedereen op om op te staan, om in beweging te komen. Want alleen dan kunnen er dingen veranderen. Wie kent niet het verhaal van de vlinder die met één vleugelslag een wereld veranderd. Wat ons betreft is de liefdesmars zo’n vleugelslag. De wereld heeft ons nodig. Stop met praten over: Ik zou best dit…. Ik zou best dat… Als we nu eens… Sluit aan en loop met ons mee!

♥ Wat gaan we doen?

Op zondag 26 mei zullen wij lopen voor de liefde! Ben jij er bij? Op ‘de dag van het park’ wandelen we via een groene route door de mooiste parken die Apeldoorn rijk is. Niets geen politiek statement, protest tegen of anti dit of dat.

Maar ‘gewoon’ een mars vol liefde, harmonie, vriendschap en blijheid. Wat ga jij doen? Blijf je wachten? Wachten tot de positiviteit aan jouw deur klopt? Of trek je de stoute schoenen aan en creëer je een vleugelslag. Wat heb jij in je mars?

♥ Ja hier wil ik meer van weten!

Denk je nu je dit leest: Ja, ik loop mee! Laat het dan weten via het facebook event.

Heb je spontane ideeën? De liefdesmars ontstaat vanuit co-creatie. Neem contact met ons op via:

liefdesmars@gmail.com of bel met Amanda: 06 200 68 535